ORDU / AKKUŞ - Akkuş Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Şerife Meltem Gül eğitmenliğinde devam etmekte olan Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Kursumuzdan kareler

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdrlüğünün Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Kapsamında okullaşma oranını artırmak üzere, Ordu İlimizde Halk Eğitimi Merkezleri arasında ilk ana sınıfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz önderliğinde kurumumuzca açılmıştır.

Nis

Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesinde Açmış Olduğumuz Ofis Programları Kulllanımı Kursumuzu Ziyaret Ettik

Nis

Akkuş Halk Eğitimi Müdürlüğümüzce ölümünün 49. Yıldönümü münasebetiyle Büyük Halk Ozanı Aşık Veysel'i Anma Türk Halk Müziği Konseri düzenledik.

Programımızın hazırlanmasında emeği geçen başta koro şefimiz Emrah KALENDER'e, korist ve solistlerimize; desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Akkuş Kaymakamımız Sayın Emrah ASLAN'a, Akkuş Belediye Başkanımız Sayın İsa DEMİRCİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih BAŞ'a, programımız süresince bizlerle duygudaşlık yaşayan değerli konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Akkuş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce sıfır atık projesi kapsamında geri döşüm materyallerinden faydalanarak "Geri Dönüşüm Kütüphanesi" hayata geçirildi. Süs eşyaları, kitap rafları, kullanılmayan dikiş makinaları ve daha fazlası ile Geri Dönüşüm Kütüphanesi kuruldu. Gün geçtikçe imkanlar çerçevesinde kütüphanemizi büyütmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.