ORDU / AKKUŞ - Akkuş Halk Eğitimi Merkezi

Ekm

Berna Onay Öğreticiliğinde Yürütülmekte Olan Aşçı Çırağı Kursumuz Çalışmalarına Başlamıştır.

Ekm

Sevilay Efil Öğreticiliğinde Yürütülmekte Olan Resim Kursumuz Çalışmalarına Başlamıştır.

Zeka Oyunları Orta Düzeyi Kursumuz Aydoğan Kazel Öğreticiliğinde Başlamıştır

Ekm

Talha Mercimek Öğreticiliğinde Yürütülen Temel Robotik Kodlama Kursumuz Merkez Binamızda Başlamıştır

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Döneminde Okul Öncesi öğrencilerimize ücretsiz yemek uygulaması kurumumuzda da uygulanmaya başladı.
Tüm öğrencilerimize hayırlı, uğurlu, afiyet olsun.

Ağu

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLÇE HAYAT BOYU ÖĞRENME DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KAYMAKAMIMIZ SAYIN EMRAH ASLAN'IN KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ağu

Müdürlüğümüz bünyesinde açılan Gitar Kursumuzu ziyaret ederek süreç değerlendirmesinde bulunduk.

Ağu

Müdürlüğümüz bünyesinde açılan İlkyardım Eğitimi Kursunu ziyaret ederek süreç izleme ve değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Haz

Müdürlüğümüzce 14 Mayısta başlatmış olduğumuz Mantar Yetiştiriciliği Kursumuzda uygulamalı olarak eğitimi ve ekimi yapılan istiridye mantarlarımız ürün vermeye başladı. Üreticilerimize hayırlı olmasını dileyerek teşekkür ediyoruz.

Haz

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerimiz kapsamında; 3 Haziran 2022 Cuma günü yıllık faaliyetlerimiz hakkında ve kurumumuzun tanıtılması amacıyla ilçemiz daire amirleri ve vatandaşların katılımlarıyla programımızı gerçekleştirdik. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, protokol konuşmaları yapıldı, okuma yazma kursumuzu başarıyla tamamlayan kursiyerimiz duygu ve düşüncelerini paylaştı, ana sınıfı öğrencilerimiz hazırlamış oldukları müzikli dans gösterisini sundu; Halk Oyunları, Güreş ve Karate gösterileri sergilenerek, Müzik dinletisi sunuldu; En Güzel Akkuş Şeker Fasulyesini Pişirme Yarışması gerçekleştirildi. Diploma ve sertifika takdim töreninin ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Emrah ASLAN ve ilçemiz protokolünün teşrifleriyle sergi açılışı için kurdele kesimi gerçekleştirildi. Tüm katılımcılara kurumumuz adına gönülden teşekkür ederiz.

May

Akkuş Argan Yerel Eylem Grubu Derneğinin katkılarıyla Ordu İl Tarım Müdürlüğü ve Akkuş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile işbirliğinde yürütmekte olduğumuz mantar yetiştiriciliği kursumuzu, İlçe Kaymakamımız Sayın Emrah ASLAN ve Belediye Başkanımız Sayın İsa DEMİRCİ ziyaret etmişlerdir.

Nis

Salman Çok Programlı Anadolu Lisesinde Ziya ASLAN eğitmenliğinde devam etmekte olan Masa Tenisi kurusumuzu ziyaret ettik.